A „Nincs időm olvasni” kihívás júniusi beszámolója

A könyvbarát szakkör tagjai folytatják a „Nincs időm olvasni” kihívást. A kollégisták közös témát követve, minden hónapban elolvasnak egy szabadon választott könyvet, majd egy közös találkozón beszélnek róla. Ebben a hónapban is folytatódott a már jól bevált, online platformon történő megbeszélés.

A júniusi téma egy könyv, ami az első mondatával fogott meg. Ebben a hónapban már javában tart a vizsgaidőszak, azonban a résztvevőknek még így is sikerült időt szakítaniuk az olvasásra. Visszatérve az egyetemre és a kollégiumba már nem csak az otthoni könyvtár állt a résztvevők rendelkezésére. Valóban frappáns, figyelemfelkeltő első mondattal rendelkező könyvek kerültek terítékre, főleg magyar íróktól.

A júliusi téma: valami, ami orosz. Az online platform felfedezésének köszönhetően rájöttünk, hogy ha van rá igény, akkor nyáron is meg tudjuk tartani a megbeszéléseket, így teszünk júliusban. A megbeszélés július 29-én, szerdán délután 17 órakor várható, helyzettől függően változhat. Szeretettel várunk Mindenkit!

Hovanyec Judit és Polyák Gabriella

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+