Ének és vidámság a Kollégiumban

Az Európa Kollégiumban első alkalommal tartottak karaoke versenyt. Papp Szilárd és Liptai Csaba ötlete nyomán szervezték meg a rendezvényt, ami annak ellenére, hogy a kora esti órákban kezdődött, nagyszerű hangulatban telt.
A nyolc előadó közül többen a műfaji határokat kiszélesítve élőzenés kísérettel léptek fel. A hangszeres támogatást Liptai Csaba, Szőnyi Csongor, Simoni Iván és Sterbik László nyújtották a fellépőknek.
A zsűri tagjai a kollégium Művészeti Akadémia Zeneszakon tanuló lakói közül kerültek ki. Bolyos Miklós vezetésével Bomble Olgica, Rúzsa Teodóra, Mihályfi Elvira és Sterbik Anita foglaltak helyet a szigorúnak egyáltalán nem mondható, ám nagyon is szakszerű zsűri soraiban.
A helyezések kiosztásánál a lehető legigazságosabban jártak el. Kószó Emília, Czakó Adrienn és Liptai Csaba bronz diplomában, Miklós Adél és Szőnyi Csongor ezüst diplomában részesültek, a legjobbnak pedig Restás Dávid produkcióját ítélték és arany diplomával jutalmazták.
Szőnyi Csongor a második helyezés mellett a közönségdíjat is kiérdemelte. A vidámságnak a „versenyprogram” után sem szakadt vége, az alkalmi zenekar nagyszerű hangulatot varázsolt a díszteremben.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+