„Nincs időm olvasni” kihívás novemberi beszámolója

A könyvbarát szakkör tagjai folytatják a „Nincs időm olvasni” kihívást. A kollégisták közös témát követve, minden hónapban elolvasnak egy szabadon választott könyvet, majd egy közös találkozón beszélnek róla. Novemberben folytatódott a már jól bevált, online platformon történő megbeszélés.

A novemberi téma: egy könyv, a Kollégium könyvtárából. A Kollégium igen gazdag könyvállománnyal rendelkezik, ami folyamatosan bővül. Ez egy igen kényelmes és praktikus megoldás a kollégisták könyvválasztása szempontjából, hiszen az épületből sem kell kilépni. Nem csak az egyetemre szükséges lexikonokat, szótárakat és szakirodalmat tudjuk ott megtalálni, hanem sok szabadidős olvasmányra is bukkanhatunk. Igen széles a kínálat minden műfajban, a nagy klasszikusok mellett vajdasági és magyarországi szerzők művei is megtalálhatóak. A résztvevők más-más szerzőtől és több műfajban találtak számukra szimpatikus könyveket.

A decemberi téma: egy igaz történeten alapuló könyv. Megbeszélés december 29-én, kedden, lesz este 19 órától. Szeretettel várunk mindenkit!

Hovanyec Judit és Polyák Gabriella

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+