Számítógép-használói jogosítványt szereztek kollégistáink

Az Európa Kollégiumban a 2016/2017-es tanévben a felsőbb éves kollégistáknak lehetőségük volt ECDL-tanfolyamra járni, majd Európai Számítógép-használói Jogosítványt (ECDL) is szerezni.

A kollégium jóvoltából az utolsó évfolyamot végző és a mesterképzésen levő kollégisták, Kiss Csilla, Engi Kszénia, Móra Annamária, Turza Szabocs, Zubcsik Ágnes, Mészáros Ervin, Apró Gergely, Kovács Hargita, Volford Diana, Tancsik Margaréta, Szedlár Erich, Milosavljević Krisztina, Beretka Judit, Nagy Árpád, Szabó Ákos, Kis Bicskei Norbert, Kis Bicskei Rita, Ördög Emese, Balog Dániel, Fekete Renáta, Vladislava Jakovljev, Dorombés Diana és Guzsvány Gellért ECDL Start és Business Master 1 képzést végeztek el, vizsgáztak és tanúsítványt is szereztek ezen ECDL-modulokból.

Az ECDL-tanfolyam – az angol, német és a pályázatírói tanfolyamokkal együtt – az Európa Kollégium szakkollégiumi programjának részét képezi. Célja, hogy az egyetemi tanulmányaikat végző kollégistákat olyan készségekkel vértezze fel, amelyek a munkaerőpiaci esélyeiket növelik.

Kovács Birkás Zsolt

(Fotó: Volford Diana)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+