A Vajdasági Magyar Orvosok és Fogorvosok Egyesületének szakmai találkozója

2022. június 17-én a Vajdasági Magyar Orvosok és Fogorvosok Egyesületének szervezésében szakmai találkozóra került sor, amelynek ezúttal az újvidéki Európa Kollégium adott otthont.

Snejder-Sára Ildikó, a kollégium igazgatónője, valamint dr. Bagi Bojan, a találkozó főszervezője és az egyesület elnöke kihangsúlyozták, fontos, hogy az esemény egy olyan helyszínen van, amely összeköti a leendő orvosokat és fogorvosokat a már tapasztalt vajdasági szakemberekkel.

A tanácskozáson az előadók közt szerepeltek kollégistáink, Vikor Aleksandra és Pletikoszity Gábor, akik a májusban megtartott műhely-konferencián, azon belül az Orvosi Műhelyben, a legjobb eredményt érték el. De az előadók között tudhattunk olyan elismert szakembereket is, mint doc. dr. Gyülvészi Gyula, dr. Kókai Zekić Tímea és dr. Szakállas Loránd. Tőlük a közönség magas színvonalú, kitűnő előadásokat hallhatott.

Az esemény végén megtudhattuk, hogy a következő orvosi-, fogorvosi szakmai találkozóra 2022. október 8-án Zomborban kerül sor.

Rekeczki Angéla

Pin It on Pinterest