A „Nincs időm olvasni” kihívás decemberi beszámolója

A könyvbarát szakkör tagjai folytatják a „Nincs időm olvasni” kihívást. A kollégisták közös témát követve, minden hónapban elolvasnak egy szabadon választott könyvet, majd egy közös találkozón beszélnek róla.

December hónap témája egy kis kutatómunkát igényelt, ugyanis egy olyan könyvet kellett elolvasni, aminek a címében egy számjegy szerepel. Ezúttal nemcsak az aktuális hónap témáját, hanem az egész évet átbeszélték. A résztvevők elmondták a kedvenc témájukat, kedvenc könyvüket a 2021-es évből, ötleteket, véleményeket osztottak meg egymással. A decemberi téma kapcsán pedig átbeszélték az e hónapban elolvasott könyveket, amik ismételten a legkülönfélébb műfajokból valók voltak. Volt krimi, kortárs magyar szerző könyve, illetve Nobel-díjas író műve is.

Az új évet egy másik ország, kultúra megismerésével kezdjük, ugyanis a januári téma egy francia kötődésű mű. A megbeszélés január 26-án, szerdán lesz, este 9 órától. Sok szeretettel várunk mindenkit! Boldog, sikerekben gazdag új évet Mindenkinek!

Polyák Gabriella

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+