A „Nincs időm olvasni kihívás” decemberi beszámolója

A könyvbarát szakkör tagjai folytatják a „Nincs időm olvasni” kihívást. A kollégisták közös témát követve, minden hónapban elolvasnak egy szabadon választott könyvet.

A decemberi kihívásban résztvevőknek egy olyan könyvet kellett elolvasniuk, ami a szeretettel kapcsolatos. Lehetett tehát akár igazán aktuálisra is venni a témát és hangolódni a közeledő ünnepekre, különösen a szeretet ünnepére, így például karácsonyhoz fűződő könyvet választani. Elolvasásra került Déry Tibor egy könyve, emellett előkerült dr. Seuss népszerű karácsonnyal kapcsolatos könyve, ami már a filmiparosokat is megihlette, végül pedig olyan is volt, akinek az olvasmánya vallási szempontból közelítette meg az előttünk álló ünnepet.

Igazán tartalmas első évet tudhat a kihívás maga mögött, hiszen megvetette lábát az Európa Kollégiumban is! Mindenkinek köszönjük a részvételt, reméljük a következő év is ilyen nagyszerű és tartalmas lesz!

Boldog, sikerekben gazdag új évet! A januári megbeszélés elmarad a vizsgaidőszakra való tekintettel, utána pedig folytatódik minden a megszokott kerékvágásban!

Polyák Gabriella

Pin It on Pinterest