Háromból kettő az MTTK sportnapján

Az Európa Kollégium kollégistái május 8-án részt vettek a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar (MTTK) Hallgatói Önkormányzata által szervezett sportnapon.

A kollégium sportkülönítménye kora reggel indult el szervezett busszal a kollégiumból Szabadkára. A kollégium vegyes röplabdacsapata első helyezést ért el a sportnap röplabdabajnokságán, a következő összetételben: Kiss Noémi, Kiss Szabina, Knežević Dávid, Sarok Nikoletta, Zónai Zsolt és Živkov-Andričin Klementina. A focicsapat a következő felállásban vett részt: Angyal Nándor, Kalmár Balázs, Marijić Andrej, Mihályfi Attila, Papp Dávid, Papp Róbert, Szabó Zsolt és Tomik Dominik.

Sakkozóink, Limburger Dávid első helyezést, Sétáló Sándor negyedik helyezést, valamint Fehér Attila hetedik helyezést ért el a sakkbajnokságon, amelyen tizenketten mérettették meg magukat.

Az MTTK HÖK által már több éve szervezett rendezvényen három sportműfajban, labdarúgásban, röplabdában és sakkban mérhették össze erejüket és tudásukat a vajdasági magyar hallgatók.

Kovács Birkás Zsolt
(Fényképek: Hét Nap, Facebook)

Pin It on Pinterest