Kutatásmódszertan és SPSS alapok tanfolyamon vettek részt kollégistáink

Az Európa Kollégium szakkollégiumi tevékenysége keretében az alap és osztatlan képzés negyedik évfolyamán, illetve a főiskolák harmadik évfolyamán tanuló kollégisták az idén is több tanfolyam közül választhattak.

A Kutatásmódszertan és SPSS alapok tanfolyam célja, hogy a résztvevők alapfokú gyakorlati tudást szerezzenek az SPSS statisztikai program kezelésében, és megismerkedjenek a program legfontosabb felhasználási lehetőségeivel. Ezt a tanfolyamot a 2020/2021-es tanévben 27 kollégista választotta.

A tanfolyam végén Bóka Olivér, Cseh Anna, Gulyás Szabina, Guzsvány Anna, Guzsvány Szilvia, Horvát Lenke, Jagodity Bettina, Kara Réka, Kéringer Karina, Kiss Virág, Kókai Szebasztián, Lukács Emese, Mák Ivett, Nagy Réka, Olasz Anita, Ördög Lóránt, Patarcsity Edvin, Polyák Gabriella, Rozsi Zita, Sándor Flórián, Sterbik Laura, Szabó János, Szilágyi Donáta, Szobonya Tamara, Talpai Anasztázia, Tóth Tamás és Zelić Slobodan kollégisták tanúsítványt vettek át a kurzus sikeres befejezéséről. A képzést dr. Major Lenke vezette.

Fődi Éva
(Fotó: Horváth József)

Pin It on Pinterest