„Nincs időm olvasni” kihívás novemberi beszámolója

A könyvbarát szakkör tagjai folytatják a „Nincs időm olvasni” kihívást. A kollégisták közös témát követve, minden hónapban elolvasnak egy szabadon választott könyvet, majd egy közös találkozón beszélnek róla. Ezen az összejövetelen jelen voltak az MTTK nevelői szakának másodéves hallgatói is, akik a gyakorlati idejüket töltik az Európa Kollégiumban.

Novemberben a kihívás résztvevőinek egy kis időutazásban lehetett részük, ugyanis a hónap témája egy ifjúsági regény volt. Magyar és külföldi szerzők művei szintúgy elolvasásra kerültek, illetve nagy klasszikusnak mondható könyvek is, mint amilyen ebben a műfajban a Micimackó. A hónap végi megbeszélésen nem csak a kihívás résztvevői vettek részt, hanem csatlakoztak az MTTK nevelő szakos másodéves hallgatói, akik gyakorlati oktatásukat töltötték az Európa Kollégiumban.

Decemberben a résztvevőknek egy olyan könyvet kell választaniuk, aminek a címében számjegy szerepel. A megbeszélés december 28-án, kedden lesz, este 9 órától. Sok szeretettel várunk mindenkit!

Polyák Gabriella

Pin It on Pinterest