Sikeresen zárultak a műhely-konferenciák

Az Európa Kollégium 2021/22-es tanévében is sikeresen zárultak a műhely-konferenciák.

Ezúttal a következő műhelyek közül választhattak a kollégisták: Kémia Műhely (dr. Csanádi János), Közgazdasági Műhely (dr. Kiss Ferenc), Magyar Irodalmi Műhely (dr. Csányi Erzsébet), Magyar Nyelvi Műhely (dr. Pásztor Kicsi Mária), A magyar nyelv és irodalom tanításának módszertana Műhely (dr. Horváth Futó Hargita), Néprajzi Műhely (dr. Raffai Judit), Mezőgazdasági Műhely (dr. Bagi Ferenc), Műszaki Műhely I. (dr. Tarján László), Műszaki Műhely II. (mgr. Póth Miklós), Képzőművészeti Műhely (dr. Palásti Andrea), Zeneművészeti Műhely (mgr. Borbély Zoltán), Orvostudományi és Egészségvédelmi Műhely I. (dr. Stojišić-Milosavljević Anasztázia), Orvostudományi és Egészségvédelmi Műhely II. (dr. Gyülvészi Gyula), Pszichológiai Műhely (dr. Erdős Kavečan Györgyi), Sport- és Testnevelési Műhely (dr. Halasi Szabolcs), Technológiai Műhely (dr. Sörös Zita), Történelem Műhely (dr. Orcsik Károly), Magyar Történelem Műhely (Pál Viktor), Földrajz Műhely (dr. Mészáros Minucsér), Informatika Műhely (dr. Pintér Róbert), Jogi és Nemzetpolitikai Műhely (dr. Halász Iván) és Angol Nyelvi Műhely (Csáki Beáta).

A műhelyek munkájában 131 kollégista vett részt.

A műhelyek keretében megírt szakdolgozatokat a műhelyeket lezáró konferenciákon mutatták be kollégistáink, a műhelyvezető oktatók pedig pontozták és rangsorolták a dolgozatokat és az előadásokat. A konferenciákon az elsőéves kollégisták is részt vettek megfigyelőként.

A legsikeresebb műhelytagoknak lehetőségük lesz júniusban részt venni egy kétnapos, a kollégium által szervezett jutalomkiránduláson. Az utazás az idei tanévben egy dunai körút, amely során a díjazottak Szendrőt, Galambócot és a Vaskapu-szorost tekintik meg.

Rekeczki Angéla
(Fotó: Vojvodić Annamária, Rekeczki Angéla, Kovács Birkás Zsolt, Bakos Róbert, Horváth József, Szentmártoni László)

Pin It on Pinterest