Szerződéskötés a külsős kollégistákkal

Az Európa Kollégium szakkollégiumi tevékenysége nemcsak a bennlakó egyetemisták számára nyújt szakmai fejlődési és tanulási lehetőséget, hanem annak részesei lehetnek az újvidéki lakcímmel rendelkező hallgatók is. A külsős szakkollégistáknak ugyanazokat a feladatokat kell teljesíteniük, mint a bennlakó társaiknak. Ezen kötelezettségeket minden tanév elején ünnepélyes keretek közötti szerződéskötéssel vállalják.

Az idei tanévben négy újvidéki kollégista írt alá külsős szakkollégiumi szerződést: Sörös Dóra, az Orvostudományi Kar negyedéves hallgatója, Erdei Szabolcs, a Műszaki Tudományok Karának negyedéves hallgatója, Lakatos Kinga, a Művészeti Akadémia harmadéves hallgatója, valamint Balla Szabolcs, a Műszaki Tudományok Karának másodéves hallgatója.

Horvát Mária vezető nevelőtanárnő vezetésével 2023. október 10-én a felsorolt külsős szakkollégisták egy kerekasztal-beszélgetés keretén belül írták alá a 2023/2024-es tanév tevékenységeire vonatkozó szerződést, illetve részletes tájékoztatást kaptak feladataikról és a tanév programtervezetéről.

Szedlár Ágnes

Pin It on Pinterest