A VII. Móra Interdiszciplináris Konferencián jártunk

Intézményünk a többéves tradíciót követve idén is meghívást kapott az SZTE Móra Ferenc Szakkollégiuma által szervezett interdiszciplináris szakkollégiumi konferenciára. A háromnapos rendezvényt ezúttal is Szegeden tartották november 17-19. között. Az Európa Kollégiumot hét szakkollégistánk képviselte.

Pénteken, november 17-én Erdei Szabolcs (mentora: mgr. Póth Miklós) mutatta be munkáját az űrtechnológiai, csillagászati szekcióban. November 18-án, szombaton Sörös Dóra (mentora: Dr. Gyülvészi Gyula) és Angyal Nándor (mentora: Dr. Halasi Szabolcs) a biológia szekcióban, Morvai-Rácz Richárd és Madarász Marianna (mentoruk: Dr. Orcsik Károly) a történelem szekcióban, míg Tóth Szilárd (mentora: Dr. Tarján László) és Erdélyi Violetta (mentora: Dr. Pintér Róbert) a matematika és informatika szekcióban tartották meg előadásaikat. A csoportot Szedlár Ágnes nevelőtanárnő kísérte el Szegedre.

A közönség kérdései és visszajelzései alapján a konferencián való részvétel sikeresnek bizonyult, a kollégium méltán ismert, visszatérő vendégként volt jelen ismét a rendezvényen, az elmúlt évekhez képest nagyobb létszámú csoporttal.

Szedlár Ágnes

 

 

 

Pin It on Pinterest