Az Országos Tudományos Diákköri Konferencia Humán Tudományi Szekcióján jártunk

Az Újvidéki Egyetem Bölcsészettudományi Karának különböző szakjain tanuló kollégisták látogattak el a 36. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Humán Tudományi Szekciójára, illetve az Európa Kollégium küldöttségével tartott a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar néhány hallgatója is.

A csoportból Bata Dorián, Juszkán Petra és Morvai Rácz Richárd versenyzőként utaztak, míg a többiek, Madarász Marianna, Butás Flórián, Guba Loretta, Gábor Nikoletta, Gál Melinda, Szűcs Dóra, Sági Andrea, Rapos Emma, Nagy Anikó, Bartuc Éva, Dávid Andor, Dudás Benjámin, Mecserik Anita és Sörös Viktória megfigyelő diákok voltak. A csoportot Szedlár Ágnes nevelőtanárnő vezette.

Az Humán Tudományi Szekció tagozati üléseire április 12-én és 13-án került sor a budapesti Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán. A rendezvényt hagyományos gálavacsora zárta az egyetem éttermében.

A csoport részt vett az ünnepélyes díjkiosztón is, ahol Bata Doriánt különdíjjal jutalmazták a 19. század–20. század első fele egyetemes történelem tagozatban előadott munkájáért.

Szedlár Ágnes

Pin It on Pinterest