Kollégistáink az újvidéki Nemzetközi Könyvvásáron

Az Európa Kollégium lakói bemutatkoztak a munkáikkal az újvidéki Nemzetközi Könyvvásáron. Március 7-én a Forum Könyvkiadó Intézet a Tartományi Művelődési, Tömegtájékoztatási és Vallási Közösségi Titkárság standján ismertették a Létünk című folyóiratot, amelynek a 2022/2. száma kizárólag a kollégisták publikálásait tartalmazza. Polyák Gabriella, Bata Dorián, Fodor Máté és Rekecki Tibor tanulmányai olvashatók a folyóiratban.

A kollégium képviseletében Snejder-Sára Ildikó, igazgatónő és Horvát Mária, vezető nevelőtanár kíséretében Polyák Gabriella és Bata Dorián személyesen is bemutatták munkáikat a könyvvásáron. A két kollégista az eseményen elmondta, hogy a kollégiumi műhelymunkák során kezdtek foglalkozni a témáikkal, és több konferencián is részt vettek. Beszámoltak arról is, hogy mi motiválja őket a tudományos munka folytatásában.

A könyvvásáron tett látogatás előtt Snejder-Sára Ildikó és Horvát Mária a díszteremben ünnepélyes keretek között a Létünk egy-egy példányával ajándékozták meg a folyóiratban publikáló kollégistákat.

Szakács Áron

Pin It on Pinterest