„Nincs időm olvasni” kihívás

Az új tanév beköszöntével október folyamán az Európa Kollégium könyvbarát szakköre is sikeresen megalakult, így folytatni lehet a „Nincs időm olvasni” kihívást. A kollégisták közös témát követve, minden hónapban elolvasnak egy szabadon választott könyvet.

Az októberi téma egy Nobel-díjas szerző műve volt. Megannyi fantasztikus szerző könyve közül választhattak a résztvevők, így többek között előkerültek Thomas Mann, Albert Camus és Henryk Sienkiewicz művei is. A kezdet mindig a legnehezebb, így egyelőre nem túl nagy létszámban voltak jelen a résztvevők, viszont ez betudható a nemrég véget ért vizsgaidőszaknak és a tanévkezdésnek.

A kollégistáknak vissza kell szokniuk az egyetemista élet mindennapi kerékvágásába, hogy újult erővel tudjanak nekiállni nemcsak a közeledő kollokviumoknak és vizsgaidőszaknak, hanem a „Nincs időm olvasni” kihívásnak is!

A novemberi téma igazán aktuális, hiszen szorosan kapcsolódik az időjáráshoz, ugyanis a résztvevőknek egy olyan könyvet kell keresniük, ami ősszel játszódik, vagy köze van az őszhöz! A megbeszélés pedig 26-án, kedden este 10 órakor lesz a díszteremben. Várjuk a régi és új résztvevőket egyaránt!

Polyák Gabriella

Pin It on Pinterest