„Nincs időm olvasni” kihívás decemberi beszámolója

A könyvbarát szakkör tagjai folytatják a „Nincs időm olvasni” kihívást. A kollégisták közös témát követve, minden hónapban elolvasnak egy szabadon választott könyvet, majd egy közös találkozón beszélnek róla. Az év utolsó hónapjában, decemberben, is folytatódott a már jól bevált, online platformon történő megbeszélés.

A decemberi téma: egy igaz történeten alapuló könyv. Sok érdekes, magával ragadó olvasmány közül lehetett ismét válogatni. Az igaz történeten alapuló könyvekkel tud talán az olvasó leginkább azonosulni, illetve tanulságot és következményt levonni. Egy ilyen könyv elolvasásakor szívszorító történetekkel, fájdalmas eseményekkel, drámai helyzetekkel és karakteres szereplőkkel is lehet találkozni.

Igazán méltó téma volt a 2020-as év befejezéséhez. Az Európa Kollégium könyvbarát szakköre két éve működik és folytatja tevékenységét a harmadik évében is, találkozunk 2021-ben! Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk mindenkinek!

A januári téma: egy könyv, amiben a sport kulcsfontosságú. A megbeszélés január 27-én, szerdán, lesz 19 órától. Sok szeretettel várunk mindenkit!

Hovanyec Judit és Polyák Gabriella

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+