Nincs időm olvasni kihívás februári beszámolója

Az Európa Kollégium Könyvbarát szakkörének tagjai továbbra is folytatják a Nincs időm olvasni kihívást. A résztvevők minden hónapban más-más témát követve választanak egy könyvet, amelyet egy találkozó keretein belül megbeszélnek.

A februári találkozó sikeresnek bizonyult. A havi téma egy olyan könyv volt, amely a saját születési évünkből való. Négy kollégista vett részt a megbeszélésen. Volt, aki olyan könyvet olvasott, aminek a megjelenési éve 1-2 évvel eltért a sajátjától, de többségében mindenki talált magának megfelelő olvasmányt. A Harry Pottertől kezdve szó esett Danielle Steel regényéről, Irvin D. Yalom pszichológiájáról, illetve az afgán származású Khaled Hosseini Papírsárkányok c. regényéről is. A februári kihívásnak köszönhetően izgalmas olvasmányélményekkel gazdagodtak a kollégisták.

Márciusban a feladat egy olyan könyv elolvasása lesz, amely valamilyen módon kapcsolódik a vízhez. A megbeszélés időpontja március 27-e, szerda este 20 óra. Mindenkinek kellemes olvasást és szép hónapot kívánunk!

Polyák Gabriella

Pin It on Pinterest