Újabb eredményes Tanévzáró Kollégiumi Konferencia

A 2023/2024-es tanévben ismét kétnapos volt a Tanévzáró Kollégiumi Konferencia, amelyet megtisztelt jelenlétével dr. Weiszburg Tamás, az Országos Tudományos Diákköri Tanács elnöke.

A Himnusz közös eléneklését követően Snejder-Sára Ildikó, az Európa Kollégium igazgatónője köszöntötte a jelenlevőket, és örömét fejezte ki, hogy immár a nyolcadik kollégiumi konferenciára került sor, amelynek keretében a tudományt és a tehetséget ünnepeljük. Megköszönte a műhelyvezető oktatók kitartó munkáját, amellyel egyengetik a kollégisták útját, valamint háláját fejezte ki dr. Weiszburg Tamásnak támogatásáért, partneri együttműködéséért, barátságáért, törődéséért. Elnök úr a köszönőlevél átvétele után rövid beszédében kiemelte, hogy mindig szívesen tér vissza az Európa Kollégiumba, ahol a hallgatók és oktatók évről évre színvonalas előadásokkal készülnek a konferenciákra.

Az esemény ünnepélyes díjátadóval ért véget, amelynek során Snejder-Sára Ildikó oklevelet és ajándékokat adott át a műhelyek első három helyezettjeinek, az ösztöndíjas  kollégistáinknak, valamint azoknak a hallgatóknak, akik kimagasló eredményt értek el a szakkollégiumi tevékenység választható elemeiből. Ezenkívül jutalomban részesült a kollégium 10 éves évfordulójára kiírt logópályázatának nyertese is.

A Szózat eléneklése után az ünnepség állófogadással zárult.

Babos Karolina, Rekeczki Angéla
(Fényképezte: Szentmártoni László)

 

Pin It on Pinterest