Befejeződtek az V. Koli Napok

Az V. Koli Napok 2024. május 21-től 23-áig, illetve május 30-án kerültek megszervezésre az Európa Kollégium Hallgatói Érdekképviselete (EKHÉK) által. A rendezvénysorozat keretében a kollégisták esti programokon vehettek részt, illetve több sport- és e-sportversenyen is vetélkedhettek.

Kedden a kollégisták asztalitenisz-bajnokságon és labdarúgó-bajnokságon mérkőzhettek meg egymással a sportpályán, majd este egy társasjátékos esten mérhették össze képességeiket a díszteremben, egy hangulatos jam session kíséretében. Szerdán Rocket League bajnokságot tartottak a PS4-en a díszteremben, majd sor került a röplabdabajnokságra is. Az esti program pedig egy bemutatóval egybekötött táncház volt. Csütörtökön megtartották a Fifa-bajnokságot PS4-en, de a heves esőzés miatt a kosárlabda-bajnokság halasztásra került, és végül egy hétre rá, május 30-án, 5 csapat részvételével, az is lezajlott sikeresen.

A rendezvény mindhárom napja alatt különféle PS4-es játékok várták a kollégistákat a kollégium dísztermében. A rendezvénysorozatot pedig csütörtök este egy UV color partyval zárták.

A kollégisták nagy örömmel vettek részt ezen a már hagyományos rendezvénysorozaton, mindhárom nap barátkozhattak, illetve szurkolhattak a parkolóban kialakított nézőtéren csapataiknak.

Kovács Birkás Zsolt
(Fényképezte: Barsi Árpád, Gulyás Viktória, Faragó Karola, Nerić Tijana, Tóth Orsolya, Vajdovics Anna, Horváth József)

Pin It on Pinterest