Gyűlést tartott a kollégium asztalitenisz csapata

2017. november 21-én az Európa Kollégium asztalitenisz csapata Horvát Mária nevelőtanárnő vezetésével gyűlést tartott. Megvitatták az eddigi eredményeiket: idáig négy mérkőzést játszottak le, két győzelem és két veszteség van mögöttük. A csapat a táblázat közepén helyezkedik el. Ami az egyéni eredményeket illeti mostanáig Nagy Márta a második helyen van, Gulyás Szabína a nyolcadikon, Beslity Nikola a tizenhetediken, Sisa Eleonóra a huszonötödiken, Karácsonyi Éva a huszonhatodikon és László Pakai Tamás a huszonhetediken.

Nagy odafigyeléssel és stratégia kidolgozásával beszélték meg, hogy december folyamán ki melyik ellenféllel méri össze a játékát. Nagy Márta csapatvezető konkrét javaslatokkal állt elő, amit a csapat tagjai helyeseltek és elfogadtak. Mária nevelőtanárnő, aki az asztalitenisz szakkör munkáját koordinálja, kitartásra, odaadásra buzdította a csoportot és egy kis erőfeszítésre kérte őket annak érdekében, hogy minél eredményesebben képviseljék az Európa Kollégiumot.

Nagy Márta beszámolt az eddigi munkájukról: a kollégiumban hetente többször is tart egyéni edzéseket, péntekenként pedig meccseket játszanak a Vojvodina Sport és Üzletközpontban a  Vajdasági Asztalitenisz Szövetség (Stonoteniski savez Vojvodina) keretein belül megtartandó rekreatív asztalitenisz ligában.

Horvát Mária
(Fotó: Balla Gyöngyi)

Pin It on Pinterest