Műhelykonzultációk a kollégiumban

Az Európa Kollégiumban a héten elkezdődtek a szakkollégiumi program keretén belül működő műhelyek második alkalommal szervezett konzultációi. A kollégium a 2016/2017-es tanévben 10 műhelyet indított a másod- és harmadéves kollégistái részére. A műhelyvezető oktatók decemberben tartották meg a műhelyeik első konzultációs időpontjait, amely alkalmával a kollégisták témát választottak a szakdolgozatukhoz.

A kollégisták a folyó tanévben részt vehetnek a dr. Dudás Attila vezette Jogi Műhely, dr. Kiss Ferenc vezette Közgazdasági Műhely, dr. Csányi Erzsébet vezette Magyar Nyelvi és Irodalmi Műhely, dr. Bagi Ferenc vezette Mezőgazdasági Műhely, dr. Nagy László vezette Műszaki Műhely, dr. Stojšić-Milosavljević Anasztázia vezette Orvostudományi és Egészségvédelmi Műhely, dr. Erdős Györgyi vezette Pszichológiai Műhely, dr. Pósa Mihály vezette Természettudományi Műhely, dr. Györe Zoltán vezette Történelmi Műhely, valamint Danyi Zsuzsanna és mgr. Fődi Éva által vezetett Művészeti Műhely zene- és képzőművészeti szekciójának tevékenységeiben.

A múlt héten a Magyar Nyelvi és Irodalmi-, a Pszichológiai- és a Művészeti Műhely, ezen a héten pedig a Közgazdasági- és a Mezőgazdasági Műhely konzultációi zajlottak le.

Kovács Birkás Zsolt

Pin It on Pinterest